Jetsmark kirkecenter

Opført​

2020​ -

Areal​

800 m2

Bygherre​

Offentlig​

Sted​

Jetsmark​

Det nye kirkecenter tilknyttet Jetsmark Kirke samler alle sognets funktioner i ét samlet byggeri. Kirkecenteret består af en omfattende ombygning og udvidelse af det eksisterende kirkekontor fra 1907.

Det nye kirkecenters arkitektur er en moderne fortolkning af det oprindelige kirkekontor samt den bagvedliggende kirke, der i området står frem som naturligt pejlemærke. Kirketårnet med dets karakteristiske gavlparti bliver i Jetsmark Kirkecenter videreført og viderefortolket i et udtryk, der elegant tilpasser sig konteksten og dens skala.

Det nye kirkecenter vil danne ramme om sognets sociale aktiviteter med blandt andet forsamlings- og undervisningslokaler, opholds- og ventearealer for besøgende samt kreative værksteder og mødelokaler. Dertil indeholder huset personalefaciliteter, kirkens administrative faciliteter samt et til kirken tilhørende kapel.

Arkitektfirmaet Signatura er arkitekt på projektet og vil igennem processen udføre løbende arkitektrådgivning, stå for dialog med myndigheder og ligeledes være ansvarlig for projektering og opfølgning på projektet.

​Firma

Arkitektfirmaet Signatura ApS

CVR: 35890831

Adresse

Torvet 10 1. sal tv.

9700 Brønderslev

Kontakt

​​​Tlf.: 26 80 73 16

E-mail: info@arkitektfirmaetsignatura.dk