SLETTINGEN SKALLERUP

Opført​

2014

Areal​

250 m2

Bygherre​

-​

Sted​

Skallerup​

Arkitektfirmaet Signatura deltog i 2014 i en totalentreprisekonkurrence vedr. Slettingen Naturskole i Skallerup, Hjørring.

​Projektet består af en række forskellige funktioner såsom refugium, undervisningslokale, opholdsrum samt atelier og udstillingslokale. Disse funktioner er fordelt i henholdsvis nye samt eksisterende bygninger beliggende i det naturskønne område omkring Slettingen.

Naturskolen danner de ideelle rammer for aktiviteter i naturen for blandt andet udflugtsgrupper, skoleklasser, turister og alle andre, der ønsker at nyde de skønne omgivelser, der findes i området. Ligeledes vil Naturskolen agere et naturligt knudepunkt for en række naturstier, da bygningerne er placeret centralt i området.

Bygningerne er placeret parallelt med de eksisterende bygninger, således at der er uhindret kig til naturen, og stiforløbet naturligt forgrener sig mellem bygningerne. Da netop naturen er det centrale element i projektet, er byggeriet nedtonet i dets arkitektoniske udtryk og bliver derved en ydmyg bidragsyder til områdets samlede oplevelse.

Arkitektfirmaet Signatura vandt totalentreprisekonkurrencen, og projektet blev i 2017 nomineret til en arkitekturpris i Hjørring Kommune.

​Firma

Arkitektfirmaet Signatura ApS

CVR: 35890831

Adresse

Torvet 10 1. sal tv.

9700 Brønderslev

Kontakt

​​​Tlf.: 26 80 73 16

E-mail: info@arkitektfirmaetsignatura.dk