Torvet

Opført​

-​

Areal​

5300 m2

Bygherre​

Erhverv​

Sted​

Brønderslev​

Arkitektfirmaet Signatura har tegnet dette forslag til ny bebyggelse med 37 boliger beliggende centralt i Brønderslev ved ét af byens centrale torve. Bebyggelsen opføres i 5 etager og består, foruden lejeboliger og erhverv i stueetagen, af 5 store og lyse penthouselejligheder på bygningens øverste etage.

Arkitekturen er holdt i et enkelt og moderne udtryk, men med detaljer i bygningens udformning og materialitet, der refererer tilbage til den klassiske byggetradition.

Ejendommen opføres i lyse teglsten, der markerer sig i gadebilledet gennem horisontale relief i murværket, mens fremspring ved altanerne skaber en variation og dynamik i facadeudtrykket. Arkitekturen tager afsæt i den karakteristiske funkisstil med de runde bygningshjørner og den tilbagetrukne øverste etage.

Arkitektfirmaet Signatura har tegnet projektet i tæt dialog med projektudvikleren og har i tillæg bistået med rådgivning for bygherre ift. dialog med myndighederne i den løbende proces med udarbejdelse af ny lokalplan for området.

Byggeriet forventes at stå færdigt i 2021.​

​Firma

Arkitektfirmaet Signatura ApS

CVR: 35890831

Adresse

Torvet 10 1. sal tv.

9700 Brønderslev

Kontakt

​​​Tlf.: 26 80 73 16

E-mail: info@arkitektfirmaetsignatura.dk