Comment

Emil optaget på arkitektskolen

Vores studiemedhjælper Emil Vestergaard Jensen er netop optaget på arkitektskolen i Aarhus. I en alder af blot 19 år har Emil allerede imponeret os med sin tilgang til opgaverne og vi glæder os til at følge studieforløbet fra sidelinjen. Stort tillykke, Emil.

Emil vil fortsat være tilknyttet tegnestuen fra sin nye bopæl til september.

Comment

Comment

Stor udvidelse af kontordomicil

Arkitektfirmaet Signatura har tegnet ny stor udvidelse hos Nordex Food i Dronninglund. Etape 1 omfatter 800m² tilbygning med kontorlokaler, møderum og birum, mens etape 2 indeholder nye kantine- og køkkenforhold.

De nye kontorfaciliteter skal stå færdige i løbet af efteråret 2018.

Comment

Comment

Indvielse hos SE i Brønderslev

Arkitektfirmaet Signatura har sammen med Niras gennemført rådgivningsopgaven ifm. udvidelse og ombygning af SE´s domicil på Saltumvej i Brønderslev. 14. juni 2017 kunne dørene åbnes til den officielle indvielse. Vi ønsker SE et stort tillykke med de nye lokaler.

Comment

Comment

Udvidelsen hos Sydenergi skrider planmæssigt frem

Om- og tilbygningen af kontordomicilet ved Saltumvej i Brønderslev er på vej ind i den afsluttende byggefase. Ombygningsetape 1 er færdig og nu mangler blot tilbygningen og den sydligste ombygningsetape

Exterior.jpg
IMG_0324.JPG

Arkitektfirmaet Signatura gennemfører i samarbejde med NIRAS, byggeledelses- og tilsynsarbejdet.

Bygningen indvies sidst på foråret.

Comment

Comment

Nye boligprojekter nær Aalborg

Arkitektfirmaet Signatura har indgået aftale om totalrådgivning ved 2 større boligprojekter i Vodskov og Vester Hassing. Der er tale om projekter med hhv. 33 og 44 boliger.

Vi glæder os meget til at komme i gang med opgaverne, som vil forløbe hen over foråret og sommeren 2017 og med forventet byggestart sidst på året.

Comment

Comment

Arkitekturpris 2016

Vores passivhuse ved Slettingen i Skallerup var blandt de nominerede til årets arkitekturpris 2016 i Hjørring kommune. Selvom projektet ikke blev præmieret, er vi stolte over at have været blandt de udvalgte til årets nominering.

Comment

Comment

Stort kontordomicil i Brønderslev ombygges og udvides

Arkitektfirmaet Signatura har tegnet forslag til ombygning og udvidelse af Nyfors´ (nu Sydenergi - SE) kontordomicil på Saltumvej i Brønderslev. Projektet omfatter ca. 450m² nybygning og 1500m² ombygning.

Projektering foregår i sensommeren/efteråret 2016. Byggeriet påbegyndes sidst på året og forventes gennemført i løbet af foråret 2017.

Comment

Comment

Nyt vandrerhjem i Brønderslev

Arkitektfirmaet Signatura har tegnet forslag til nyt moderne vandrerhjem ved Brønderslevhallen. Bygningen er en ny-fortolkning af det klassiske vandrerhjem, hvor både værelser og fælles opholdsområder bliver multi-funktionelle og fleksible.

Lokalplanen er gennemført og projektering påbegyndes i sensommeren 2016. Byggeriet forventespåbegyndt sidst på året 2016 og gennemført sidst på foråret 2017.

Comment

Comment

Udvidelse af Hotel Søparken i Aabybro

Hotel Søparken udvider med 14 nye moderne værelser i ny værelsesfløj. Ved sammenbygningen indrettes nye opholdsområder med adgang til sydvendt terrasseareal.

Arkitektfirmaet Signatura har designet og projekteret udvidelsen i samarbejde med JPH Rådgivning i Dronninglund.

Comment

Comment

Nye boliger i Nørhalne

Nu opføreres 3 nye boliger med attraktiv beliggenhed i Nørhalne. Boligerne er stilrene og moderne indrettet.

Arkitektfirmaet Signatura har designet og projekteret boligerne.

Boligerne opføres af byggefirmaet Tom Jacobsen A/S.

Comment

Comment

Ny biludstilling i Nørresundby

Nu påbegyndes opførelsen af 1600m² stor biludstilling på Hjørringvej i Nørresundby. Udover stort udstillingsareal indrettes der et moderne service- og velfærdsafsnit, som ruster Jensens Bike & Cars til fremtiden.

Arkitektfirmaet Signatura har designet og projekteret bygningen.

Comment

Comment

44 nye boliger i Brønderslev

Arkitektfirmaet Signatura tegner 44 nye attraktive rækkehus-boliger i Brønderslev. Boligerne har 3 eller 4 værelser og får egen overdækket carport og have. Byggeriet forventes påbegyndt i efteråret 2016.

Oversigtsbillede Tolstrupvej.jpg

Comment

1 Comment

Arkitektfirmaet Signatura i nye lokaler

Vi flytter hovedkontoret til hjertet af Brønderslev midtby. Efter en længere tids ombygning, er vi nu stolte over at kunne åben dørene til nye lyse lokaler, Torvet 10, 1. sal.

Velkommen indenfor:-)

Vi beholder fortsat vores Pandrup-afdeling

1 Comment

Comment

Indvielse af naturskole og refugium i Skallerup

Fredag d. 12. juni blev Hjørring kommunes to nye passivhuse ved Slettingen i Skallerup indviet. Mange var mødt op for at opleve forandringen af naturområdet. Udover to nye bygninger, som skal bruges til både offentlige og undervisningsmæssige formål, er eksisterende nærværende bygninger blevet ombygget og renoveret.

IMG_0859.JPG

Bygningerne er opført i høj-kvalitets, bæredygtige materialer og er yderst energivenlige.

Comment

Comment

36 nye boliger i hjertet af Brønderslev

Opførelsen af 36 moderne boliger i Brønderslev er i fuld gang. Der indrettes 3 forskellige lejlighedstyper i komplekset, hvor Boligforeningen PM er bygherre.
 

NIRAS er totalrådgiver og Arkitektfirmaet Signatura forestår arkitekt-fagtilsynet.

Boligerne forventes færdige sommeren 2016.

Comment