Vi har stor erfaring i skitsering og projektering af flere forskellige boligtyper. 

Jeres fremtidige bolig skal udtrykke jeres drømme og ikke mindst forventninger til ønskede funktioner, æstetik og arkitektonisk karakter. Det opnår vi sammen igennem en grundig indledende dialog og løbende fælles sparring om projektets indhold og detaljer.


Klassisk

Den klassiske danske murermestervilla har grundlagt stilen til denne boligtype. Her er symmetri og balance grundstenene i udformningen af både planindretning og formgivning. Bygningens design er tidsløst og emmer af elegance.  


Moderne

Her tages et udgangspunkt i den traditionelle danske byggekultur. Bygningsudformningen er historisk og typisk dansk. Vinduesudformninger og afvigende indretningsprincipper giver dog bygningen et moderne strejf. 


Minimalistisk

Med udgangspunkt i den ny-klassiske bungalow-stil dannes rammen om et funktionelt og velindrettet hjem med minimalistiske undertoner.  Her tages udgangspunkt i den simple byggestil, og der efterlades uendelige muligheder for både indretning og legen med dagslyset.


Traditionel

Den traditionelle danske parcelhusform er fortsat ekstrem populær. Hustypen tager hensyn til anlægsøkonomien og giver samtidig uendelige muligheder for optimal indretning og funktion. Bygningsformen er allerede fremtidssikret i sit udtryk og små gennemarbejdede detaljer kan give helhedsindtrykket en flot moderne karaktér.


Funkis

Enkel og ren arkitektur. Her holdes et stramt fokus på regulære linjer og funktionalitet. Kontraster dyrkes for at skabe dynamik og dybde.